Culinair vleespakket, 6,75 kg

1009
€125.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Smaakvol en traceerbaar varkensvlees hoeft niet duur te zijn! Dit culinaire pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

Verse Italiaanse venkelworstjes (500 gr)*
Verse Chorizo worst (500 gr)*
Tja Sieuw (Oosters gemarineerd buikspek zonder zwoerd) (1000 gr)*
Porcetta (Opgerold Italiaans buikspek met zwoerd) (1000 gr)*
Varkensfilet met een vetrandje aan het stuk (Zelf eenvoudig te portioneren op eigen dikte) (1000 gr)*
Procureur (Met Dry Rub voor bereiding Pulled Porc) (1000 gr)*
Merquez (Pittige dunne worstjes) (500 gr)*
Wiener Schnitzel (Groot, dun, gepaneerd) (1000 gr)*
Pancetta (Aan 1 stuk. Voor Spaghetti Carbonara) (250 gr)*

(*) De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Dit is het vlees van onze Snuyters. Wij hebben varkens van traaggroeiende rassen met mooi gemarmerd donker vlees. Vol van smaak en mooi mals. Onze varkens genieten van hun veel langere leven. Ze wroeten naar hartelust en ze leven in groepsverband. Ze worden gevoerd met duurzame reststromen van mijn eigen tuinderij en bijvoorbeeld brood van de Broodbakkers in Bergen op Zoom.

Naast het bijzondere vlees onderscheidt het Snuyters vleespakket zich door een meer culinaire insteek. Voor de verse producten geven wij u bereidingssuggesties; met onze achtergrond als professionele koks kunnen wij u het beste uit uw pakket laten halen.

Schrijf u nu in. Bij voldoende inschrijvingen wordt het varken geslacht. Uiteraard houden wij u op de hoogte wanneer dit plaats vindt en wanneer wij het pakket bij u bezorgen. Dit bezorgen doen we overigens gekoeld in West Brabant. Tegen een opslag leveren we ook buiten West Brabant.

Bewaar dit product voor later